Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ Efi White Tiger


Efi White Tiger
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=575545712455718&set=a.154379097905717.28407.100000008841256&type=3&theater
http://www.facebook.com/Efi.Diamatari
19.3.2013 Φώτης Κατσιμπούρης – Ανάμεσα σε δυό αγγέλους
Ένα βιβλίο που μιλάει για τον έρωτα μέσω διαδικτύου και πώς ξεσηκώνει και αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από κάτι διαφορετικό στη ζωή τους. Για το πώς μια σχέση βαλτώνει μέσα από το πέρασμα του χρόνου, των οικονομικών δυσκολιών, των προβλημάτων γενικότερα και πάνω από όλα της ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Της αποξένωσης των ανθρώπων που οδηγούνται σε λάθος κινήσεις, ψέματα ή που μέσα από τα παθήματά τους «μαθαίνουν» να εκτιμούν την «ΑΛΗΘΙΝΗ» ζωή και όχι αυτή της εικονικής πραγματικότητας. Για το «πόσο καλά» μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και τι εκπλήξεις επιφυλάσσει μια ανατρεπτική τροπή στη ζωή κάποιου αλλά και με τι δυνάμεις μπορεί να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες του ή ακόμη …. «τι δυνάμεις» βοηθούν να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες του!
Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο κάθε ήρωας «παίζει» τον ρόλο του και «χτίζει» το δικό του κομμάτι όπου και θα κλείσει με το κάθε «υλικό» του την ιστορία.
Η κεντρική ηρωΐδα Μελτίνη παρασύρεται σε μια διαδικτυακή και μετά αληθινή σχέση με τον «Μοναχικό Άγγελο» του φέϊς-μπουκ όπου και γίνεται η αιτία να συμβεί ένα τραγικό γεγονός που θα την οδηγήσει στην εσωτερική αναζήτηση και σιγά – σιγά στην οδό που θα πρέπει να διαλέξει με «καθαρό πνεύμα». Η εξιστόρηση γίνεται από έναν Αρχάγγελο με κάλτ παρουσιαστικό και τον (ας πούμε ακόλουθό του) που βρίσκεται πάντα στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Καλή επιτυχία στον Φώτη και στο ξεχωριστό αυτό βιβλίο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου